Прокремълският телеграм канал Baza разпространи снимки на заподозрените за масовата

...
Прокремълският телеграм канал Baza разпространи снимки на заподозрените за масовата
Коментари Харесай

Ето ги заподозрените за терористичната атака в Москва, двама са задържани

Прокремълският телеграм канал Baza популяризира фотоси на обвинените за всеобщата пукотевица по време на концерт в Москва. За момента, съветските управляващи не са коментирали публично информацията.

 Ето ги Снимка: Телеграм

Междувременно съветски медии разпространиха фотоси на автомобил,

който съответствува с този, от който са излезли терористите от Crocus City Hall, е спрян в региона на Брянск.
По предварителни данни в колата е имало шестима души: двама са арестувани, а още четирима са съумели да избягат. Задържаните са жители на Таджикистан. Други четирима се търсят сега.

 Автомобил Снимка: Телеграм

В момента със обвинените работят чиновници на реда.

Все още обаче не може да се удостовери, че те са забъркани в терористичната офанзива. Издирването на другите четирима продължава.
Telegram-каналът Baza заяви, че в региона на Брянск е бил спрян бял автомобил Renault с тверски номера. Според Baza, колата е била хваната в Навлинския регион на района, на няколко десетки километра от границата с Украйна.
По-рано беше обявено, че по отношение на терористичната офанзива в Crocus московската полиция търси бяло Renault с регистрационни номера T 668 UN от Тверска област (69-ти район).

Жертвите на терористичната офанзива са приети в болница в 12 медицински заведения в Москва, предоставена им е цялата нужна помощ, сподели пред кореспонденти ръководителят на Московския департамент по опазване на здравето Алексей Хрипун.

Официалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова изрази признателност на генералния секретар на Организация на обединените нации Антониу Гутериш. За поправяне на позицията по терористичната офанзива в Крокус Сити Хол и изложение на ясна позиция, осъждаща случилото се.

 

SafeNews припомня, че „ Ислямска страна “ пое отговорност за стрелбата и гърмежите в покрайнините на Москва.
Бойци на ИД „ нападнаха огромна демонстрация в покрайнините на съветската столица ”, заяви групировката в своя Телеграм канал.
Над 40 са жертвите и над 100 са ранените след стрелбата и гърмежите в концертна зала в предградията на съветската столица.
Нападението е осъществено по време на концерт на съветската група „ Пикник “. Залата е в огромен търговски комплекс с хиляди места. Не е ясно какъв брой хора е имало в салона. Извършителите са сред двама и петима, облечени в маскировъчно облекло.

 

Източник: Телеграм, Московский комсомолец / Превод:SafeNews

Oще вести четете в категория Свят
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР