Прожекцията на римейка "Роди се звезда" с участието на певицата

...
Прожекцията на римейка "Роди се звезда" с участието на певицата
Коментари Харесай

Лейди Гага триумфира и на кинофестивала в Торонто

Прожекцията на римейка "Роди се звезда " с присъединяване на певицата Лейди Гага провокира възторжените мнения на аудитория и рецензия на кинофестивала в Торонто.

Лейди Гага, която постоянно се е отличавала със забележителните си фешън решения, и този път не пропусна да впечатли с тоалет. Тя се появи на аления килим в прилепнала черна рокля от кадифе, съчетана с шапка от същата материя и спомагателен аксесоар, който в началото бе вдигнат като воал пред лицето, а по-късно носеше единствено на раменете.

Реакцията на сантименталната сага, която е режисьорски дебют на артиста Брадли Купър, беше забележителна и на кинофеста се зароди същинска фикс идея към лентата. Критиците се похвалиха, че са се просълзили, а почитателите, на излизане от киносалоните, възхваляваха "славното " и "възхитително " осъществяване на Лейди Гага, оповестява Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

След като кинотворбата беше показана в Торонто тя провокира сензация, рядко виждана и в най-славните дни на кинофеста. "Роди се звезда " бе избран като "неувяхващ холивудски филм, непосредствен до съвършенството ".

Отсега експертите плануват, че продукцията следващата година ще обере "Оскар "-ите в съвсем всички категории, в това число и в тази за истинска ария.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР