Производителят на iPhone Apple издаде ново предупреждение, в което се

...
Производителят на iPhone Apple издаде ново предупреждение, в което се
Коментари Харесай

Apple към собственици на Iphone: Избягвайте този опасен навик

Производителят на iPhone Apple издаде ново предизвестие, в което се показва, че в случай че не се вслушате, има риск да нараните тялото си.

Предупрежденията за сигурност, издавани от производителите на техника, не са ново явление; в края на краищата могат да се случат произшествия и те би трябвало да реагират надлежно на проблеми, които може би не са били планувани.

Други също издават предизвестия по отношение на устройствата, които използваме, като пожарникарите насочат строги рекомендации, когато става въпрос за зареждане на вашия преносим компютър, телефон или друго устройство.

Експертите също показаха мнението си, като обясниха за какво в действителност вредите на устройствата си, като ги оставяте включени в електрическата мрежа за продължителни интервали от време.

Сега софтуерен специалист от TikTok разгласява предизвестие Apple iPhone, когато става въпрос за зареждане.

Видеоклипът на Скот Полдерман, гледан повече от 1,4 милиона пъти, оповестява за главните опасности, свързани със зареждането на телефона през нощта.

Скот споделя: " Apple издаде предизвестие по отношение на зареждането на вашия iPhone през нощта. Това притегли вниманието ми, тъй като аз зареждам телефона си през нощта и мисля, че множеството хора го вършат.

" Но в действителност казусът е в това къде се намира телефонът, когато се зарежда. Важно е телефонът да се проветрява.

" Ако телефонът ви е включен в контакта до леглото и заспите, а той се намира под завивките или под възглавницата ви и не може да се проветри, това може да докара до случай.

" Второто предизвестие е за кабела за зареждане. Не желаете да имате нескончаем контакт на кожата със зарядния кабел, изключително в случай че спите.

" Така че главното е, че би трябвало да сте сигурни, че телефонът ви не е в леглото с вас.

" Защото с изключение на евтините или дефектни зарядни устройства могат да имат проблеми, само че също по този начин са следени проблеми, даже с кабелите, които идват с телефона ви. Така че просто не носете телефона със себе си. "

В своите документи " значима информация за сигурност " Apple излага препоръките си във връзка с кабела и конектора за зареждане.

В него се споделя, че би трябвало да се заобикаля нескончаем контакт на кожата с кабела за зареждане и конектора, когато кабелът за зареждане е обвързван към източник на зареждане, защото това може да аргументи " дискомфорт или пострадване ".

" Трябва да се заобикаля спането или сядането върху кабела за зареждане или конектора ", се споделя в него.

Относно продължителното излагане на топлота Apple споделя: " USB адаптерите за зареждане на iPhone и Apple (продават се отделно) дават отговор на изискваните температурни граници на повърхността, избрани от използваните разпореждания на страната и интернационалните и районните стандарти за сигурност.

" Въпреки това, даже и в границите на тези ограничавания, продължителният контакт с топли повърхности за дълъг интервал от време може да аргументи дискомфорт или пострадване.

" Бъдете рационални, с цел да избегнете обстановки, в които кожата ви е в контакт с устройство, неговия захранващ адаптер или безжично зарядно устройство, когато то работи или е обвързвано към източник на зареждане за дълъг интервал от време.

" Например не спете върху устройството, неговия захранващ адаптер или безжичното зарядно устройство, нито ги поставяйте под одеяло, възглавница или тялото си, когато то е обвързвано към източник на зареждане.

" Дръжте своя iPhone, захранващия адаптер и всяко безжично зарядно устройство на добре проветриво място, когато се употребяват или зареждат ".

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР