Програмни директори след конкурс - това ще се случи наесен

...
Програмни директори след конкурс - това ще се случи наесен
Коментари Харесай

Всички директори в БНТ - след конкурс

Програмни шефове след конкурс - това ще се случи наесен в Българска национална телевизия, когато потеглят съответните състезания, съобщи в. " 24 часа ". Единственото изключение ще е за ръководителя на новините - там щял да бъде назначаван вътрешен за малкия екран човек.
Концепцията е на новия общоприет шеф Емил Кошлуков, а поради нея към този момент си потеглиха Уляна Пръмова, началник на дирекция “Информация ”, Надя Костова, програмен шеф на Българска национална телевизия, и Геновева Момчева, която управлява БНТ2 и БНТ4.
Неофициално Уляна Пръмова е схванала за промяната ден преди този момент, когато се връща от отпуск. За нея уволнението не е изненадващо, защото тя два пъти си подава оставката пред Кошлуков. Принципната ѝ позиция е, че всеки началник би трябвало да има свободата да сформира екипа си. Сега на нейното място е назначена Мариела Драголова, изпълнителен шеф на настоящото публицистично предаване " Още от деня ", което Кошлуков до неотдавна водеше.
Все още не се знае ориста на " Стани богат ". Телевизионната игра, за която Кошлуков разгласи пред Съвет за електронни медии, че е неизгодна за Българска национална телевизия, въпреки да е най-рейтинговото предаване, сега също е в отпуск. Решение дали ще остане на дребния екран, или ще бъде спряна, към този момент няма.
Със сигурност спортната игра " Спортисимо " обаче няма да се върне на екрана. Тя беше спряна поради невисок рейтинг още по времето на Каменаров с решение на Управителния съвет на Българска национална телевизия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР