Програмата за следващите мачове на Australian Open е изключително непредсказуема,

...
Програмата за следващите мачове на Australian Open е изключително непредсказуема,
Коментари Харесай

Прогнози за Australian Open: 3 залога за предстоящия тежък ден в Мелбърн

Програмата за идващите мачове на Australian Open е извънредно непредсказуема, само че за почитателите на спортните прогнози успяхме да съберем няколко залога, които оферират добра добавена стойност. Ето ги и тях:

03:30 часа: Давид Гофен - Даниил Медведев
Един от най-любопитните дуели в програмата на Откритото състезание на Австралия, който може да приключи по доста разнообразни способи. Срещата е с капацитет да се реши в 5 сета, а едно е съвсем несъмнено - надали ще забележим " чиста " победа сред двамата представители на новата генерация тенисисти. Опитът е на страната на Гофен, до момента в който Медведев сподели отлична форма, само че и към този момент игра много мачове от началото на сезона насам, тъй че можем да чакаме много неточности от негова страна.
Прогноза : Над 3.5 сета на коефициент 1.58, а по-рисковият избор е победа за Гофрен (2.75)
05:15 часа: Фабио Фонини - Пабло Кареньо-Буста
Вторият евентуален 5-сетов дуел е сред Фабио Фонини и Пабло Кареньо Буста. Изключително забавна е статистиката сред двамата (0:5 в интерес на испанеца), което наподобява нереално по отношение на класта на двамата тенисисти. Фонини е кадърен на гениални отигравания и изключителна игра, само че постоянно душeвността му пречи да покаже на какво е кадърен. Заради формата на шампионата и изравнените сили на двамата залагаме на над 3.5 сета.
Прогноза : Над 3.5 сета в мача (коефициент 1.54), може да се играе и победа на Фонини. Рискова - победа на Фонини с 3:2 (6.10)
10:00 часа: Симона Халеп - Винъс Уилямс
Тежък кръг в програмата на женския тенис, като вниманието на почитателите несъмнено ще е ориентирано към представянето на контузената до неотдавна Халеп против ветеранката Винъс Уилямс. Халеп е сериозен любимец в мача, само че успеха й няма да пристигна по никакъв начин елементарно. Румънката ще завоюва срещата, само че можем да чакаме това да се случи в 3 сета. Това, несъмнено, е рисково, само че по-малък е рискът в залог за геймове.
Прогноза : Над 20.5 гейма на коефициент 1.86. По-рисковите оферти са: победа за Халеп с 2:1 (коефициент 4.10) и над 2.5 сета (2.55)
Примерният фиш от 3 мача, които могат да ни обезпечат 15% спомагателна облага на 7777.bg зарадо тенис
бонуса на Националната лотария е следният:
Фонини - Буста: Над 3.5 сета (1.54)
Гофен - Медведев: Над 3.5 сета (1.58)
Халеп - Винъс: над 20.5 гейма (1.86)
Общият коефициент е 4.52, като може да се възползвате от
бонус 100% първи депозит до 100 лв. (18+) на 7777.bg.

02:00 часа: Наоми Осака - Су-Вей Хсие
Су Вей Хсие е извънредно подла тенисистка. През предходната година тя направи доста мощен шампионат в Мелбърн, като победи шампионката от " Ролан Гарос " и " Уимбълдън " Гарбине Мугуруса и дългогодишното непрекъснато наличие в топ 10 при дамите Агниешка Радванска. Азиатката е с доста ексцентричен жанр - тя е доста добра на мрежа, играе по-меко и технично, не дава движение на противничките си и разнообразява доста играта, а Осака обича да отвърна, обича да бъде тествана с мощност. Сега японката ще би трябвало да генерира силата, а в случай че мачът ѝ тръгне изкривено, нищо чудно да загуби - още повече, че преди старта на Australian Open тя падна доста тежко на полуфинал в Бризбън против Лесия Цуренко (2:6, 4:6) и след загубата се извини, тъй като подходила непрофесионално - очевиден симптом на психическа неустойчивост сега.
Прогноза : Победа за Хсие на коефициент 3.85

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР