Програмата включва:КАНДЖЕЛОЗИ – Bad Touch (музикален театър и електроника)КСЕНАКИС –

...
Програмата включва:КАНДЖЕЛОЗИ – Bad Touch (музикален театър и електроника)КСЕНАКИС –
Коментари Харесай

Под звуците на маримба

Програмата включва:КАНДЖЕЛОЗИ – Bad Touch (музикален спектакъл и електроника)КСЕНАКИС – Rebond aАЛВАРЕС – Temazcal (маракаси и електроника)ДЬО МЕ – Silence Must Be (chef d’orchestre et électroniques)БАХ – Шакона в ре минорКСЕНАКИС – Rebond b

Музиката на екзотичния инструмент маримба ще закрие третия сезон на цикъла за камерна музика " Мотив ". Концертът, в който основната роля ще е за перкусионистката Василена Серафимова, е на 17 май (четвъртък) в " Къщата на София " на ул. " Миджур " 12 от 19.30ч., оповестяват уредниците от " Модо България ".

Изпълнителката е родена в Плевен, само че в последните 10 години живее, учи и работи в Париж. Лауреат е на голям брой състезания, измежду които огромната премия в " Музиката и земята ", втора премия на ARD в Мюнхен, както и първа премия от петия международен конкурс за маримба в Щутгарт и доста други.

От тази година поредицата " Мотив " е с нова артистична идея - изпълнителите показват изкуството си пред камината в артистичната среда на елитната изложба, в миналото дом на актрисата Адриана Будевска Залага се на директно другарство с публиката по изключително прочувствен метод.

Местата в залата са лимитирани и се предлага предварителното закупуване на билети - на касите на Eventim в страната, онлайн или преди събитието в " Къщата на София ".

Всичко, което би трябвало да знаете за: Концерти "Мотив " (27)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР