Програмата на Bulgaria ON AIR предлага две нови попълнения на

...
Програмата на Bulgaria ON AIR предлага две нови попълнения на
Коментари Харесай

Bulgaria ON AIR с две нови предавания

Програмата на Bulgaria ON AIR предлага две нови попълнения на феновете в първия месец на годината.

От през днешния ден, 16 януари, започва новата графа " Зад маската " с водещ Мария Папазова, като част от утринния блок " България заран ". Тези минути, както ни подсеща и заглавието, са отредени за едни малко по-различни срещи с актьори, политици, лекари и публични дейци, в които те ще демонстрират една по-различна идентичност, оттатък добре познатия им публичен облик.

" Зад маската " ще бъде роман за индивида, на който се възхищаваме или който всички познаваме, оттатък обществения му облик. Първият посетител на Папазова бе музикалният шеф и диригент в Илинойската филхармония Стилиян Киров. " Зад маската " се излъчва всяка сряда заран.

 Снимка 400631

Втората нова продукция в ефира на Bulgaria ON AIR е профилираното издание за модерна просвета, изкуство и културно-творчески промишлености " Мултимедия ". Водещ е Даниел Ненчев. Предаването ще се излъчва всяка събота и неделя от 9 до 10:30 ч. от 19 януари.

Културни прекарвания, полемики по настоящи въпроси и срещи с забавни събеседници ни дават обещание Ненчев и " Мултимедия ". А сериозната поръчка идва с гостуването на режисьора Явор Гърдев и писателя Георги Господинов.

" Съвременната просвета в действителност е информацията, която споделяме за това кои сме и какви желаеме да бъдем. Предаването " Мултимедия " ще има два съществени фокуса. Първо, тематиките и концепциите, които засягат всички - през кодовете на изкуството през днешния ден. И второ - концепциите на културно-творческите промишлености, които трансформират света ", разяснява създателят и водещ на предаването.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР