Прогонената от имението на Ергенът“ Габриела разясни ситуацията около себе

...
Прогонената от имението на Ергенът“ Габриела разясни ситуацията около себе
Коментари Харесай

Прогонената Габриела: Малко преди да замина за „Ергенът“ намерих човек, към когото имам интерес

Прогонената от имението на „ Ергенът “ Габриела обясни обстановката към себе си в предаването „ Преди обед “.

В последното предаване тя и сестра й Памела бяха изгонени без гала от Алек, който първо не знаеше, че двете са сестри, а след това се ядоса на признанието на Габриела, че в действителност си има другар в живота, само че е влезнала в риалитито, с цел да не бъде Памела сама.

Решението да се запишат в риалитито пристигнало непринудено и на двете. След като видели Алек, разбрали, че и двете го харесват и решили да си създадат опит – ергенът да ги опознае без да знае, че са сестри.

„ Когато сте приятелки или познати, той (мъжът – бел. ред) е по-отворен към вас самите. Това е персоналният ми опит “, аргументира се Габриела.

Разбира се, тя не подмина и главната тематика към персоната си, а точно, че е влезнала обвързана във формат, в котйо човек търси любовта.

„ Когато бях на кастинг, аз нямах другар. От 2021 година не съм влизала в сериозна връзка “, акцентира тя. 

„ Де факто аз споделям, че нямам (приятел – бел. ред), само че след това, малко преди нашето тръгване, аз не съм в някаква дълга връзка, ами съм намерила човек, с който имам полза. Така да го нарека. “, изясни заплетената обстановка към себе си плувкинята.

„ И бях доста объркана, тъй като става безусловно 6 дни преди заминаването “, добави Габриела и сподели, че се е чудела какво да каже на сестра си Пами, само че в последна сметка решила да го резервира за себе си.

„ Защото знам, че в случай че й кажа на нея, тя също няма да влезе “.

Тя посочи и че мъжът, с който има взаимоотношения в живота, не се е почувствал прелестно, щом е схванал, че ще влиза в „ Ергенът “, само че й влезнал в състояние поради обстановката със сестра й.

Габи категорично акцентира и че от самото начало нито един път не е флиртувала с ергена Алек и в никакъв случай не е отнемала от времето му, тъй че останалите участнички няма за какво да се усещат ощетени.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР