Прогнозите за слаб интерес към мача между Антъни Джошуа и

...
Прогнозите за слаб интерес към мача между Антъни Джошуа и
Коментари Харесай

Прогнозите за слаб интерес към Джошуа - Пулев във Великобритания се сбъднаха.

Прогнозите за слаб интерес към мача сред Антъни Джошуа и Кубрат Пулев във Англия се сбъднаха. Това стана ясно, откакто “Скай Спортс” регистрира предварителните резултати от услугата pay-per-view (б.р. платени гледания) за борбата на 12 декември.

Оказа се, че малкия екран е генерирала над 600 000 клиенти, като броя може да доближи 700 000. Цената бе 24.95 паунда - същата като абонамента за реванша на Джошуа против Анди Руис през 2019 година В Англия регистрират, че генерираната сума е по-малко от половината от най-купуваните борби на Ей Джей, който държи първите три места в класацията за най-гледани мачове посредством pay-per-view.

За съпоставяне, триумфът на Джошуа над Анди Руис-младши счупи върха на “Скай” с повече от 1,6 млн. платени гледания. Реваншът в Саудитска Арабия засенчи предходния връх от 1,5 млн. pay-per-view, продадени за вълнуващата победа на Ей Джей над Владимир Кличко през 2017 година. На трето място е борбата на Джошуа с Джоузеф Паркър (2018 г.), която регистрира 1,45 милиона клиенти.

Последната победа на 31-годишния първенец разчисти пътя за евентуална договорка на стойност 500 000 паунда за две борби с Тайсън Фюри.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР