Прогнозите на известния британски парапсихолог, медиум и мистик Крейг Хамилтън-Паркър

...
Прогнозите на известния британски парапсихолог, медиум и мистик Крейг Хамилтън-Паркър
Коментари Харесай

Ясновидецът, който никога не греши, със стряскащи предсказания за наводнения, пожари и ядрена война в Европа

Прогнозите на известния английски парапсихолог, медиум и мистик Крейг Хамилтън-Паркър се считат за оптимално точни. Той е съумял да види идването на власт на Доналд Тръмп, атентата в Ница и други съдбовни събития.
Според медиума, 2018-а ще е годината на тестванията, а нашата планета ще бъде ударена от доста стихии и бедствия. Всички ще страдат от високи температури, свързани със слънчевата интензивност.
През тази година ще се разсънят даже тези вулкани, които хилядолетия са били спящи. Първа ще стартира да се клати Европа. Изригването на Везувий ще накара локалните управляващи да изтеглят целия Неапол. Жителите на Карибските острови ще бъдат връхлетени от потопи, провокирани от мощни урагани. Потопи ще има и в Китай и Индия.

В Австралия и Калифорния ще има големи пожари.
В политиката също няма да е умерено. В Северна Корея народът ще изиска ново държавно управление, Ким Чен Ун ще се отдръпна от властта. Водещите международни сили ще стартират да си служат с биологично оръжие, вследствие на което ще стартира солидна грипна зараза. Химическите оръжия ще бъдат публикувани в европейските столици.
Пророкът предсказва още, че в Европа ще стартира нуклеарна война.
Източник blitz.bg

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР