Прогнозата на Тръмп в събота, че може да бъде арестуван

...
Прогнозата на Тръмп в събота, че може да бъде арестуван
Коментари Харесай

Доналд Тръмп може да бъде арестуван: Как би се отразило това на САЩ?

Прогнозата на Тръмп в събота, че може да бъде задържан тази седмица, и опитът му да провокира превантивна ответна реакция, направи това, което беше теоретичната вероятност някогашен президент и претендент за 2024 година да бъде престъпно упрекнат, да наподобява доста по-реално. А това алармира, че Америка се е насочила към още по-политическо тестване, което ще изпита въздействието му върху Републиканската партия.

Строителният бизнесмен, някогашна телевизионна звезда и някогашен главнокомандващ е изправен пред многочислени следствия, откакто се опита да анулира изборите през 2020 година и поради работата си с класифицирани документи, откакто напусна поста. Но най-непосредствената му правна пречка е хипотетично заплащане на рушвет на порнозвездата Сторми Даниелс.

Към уикенда Тръмп не е получил никакво публично уведомление, че ще бъде упрекнат от окръжния прокурор на Манхатън Алвин Браг

Но процесът на правосъдните заседатели наподобява е в последния си стадий и правният екип на Тръмп се приготвя за опцията за покачване на обвиняване, настояват източници на CNN.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР