Прогноза за времето - 29 октомври, събота Днес времето ще

...
Прогноза за времето - 29 октомври, събота Днес времето ще
Коментари Харесай

Докога ще продължи циганското лято

Прогноза за времето - 29 октомври, събота

Днес времето ще бъде най-вече слънчево. Сутринта тук-там в източните региони, в Горнотракийската равнина и по поречието на Дунав ще има ниска слоеста облачност или мъгла. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-северозапад. Максималните температури ще са сред 18° и 23°, в София - към 19°.

Това сочи прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Сутринта тук-там по Черноморието ще има ниска слоеста облачност или мъгла. През деня ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 17° и 21°. Температурата на морската вода е 16 - 17°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините ще е най-вече слънчево. Ще духа до сдържан вятър от север-североизток. Максималната температура на 1200 метра ще е към 15°, на 2000 метра - към 8°.

В неделя и понеделник ще е най-вече слънчево с краткотрайни нараствания на облачността, по-значителни в неделя заран основно над Източна България, в понеделник - над повече региони. В Югозападна България ще е съвсем безшумно, в останалата част от страната ще духа слаб, краткотрайно до сдържан вятър от северозапад, в източните региони в понеделник - от север-североизток.

Остава топло за интервала. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР