Профилът ви в социалните мрежи може да разкрие дали страдате

...
Профилът ви в социалните мрежи може да разкрие дали страдате
Коментари Харесай

Профилът ви в социалните мрежи може да разкрие много за вас

Профилът ви в обществените мрежи може да разкрие дали страдате от ниско самочувствие

Животът в 21 век е неразривно обвързван със обществените мрежи. Повечето от нас прекарват онлайн няколко часа дневно. Публикуваме фотоси и видеа, пишем изявления, харесваме и разясняваме изявления.

Всяко деяние в обществената мрежа може да опише доста за вас.

Профилът ви може да каже всичко за вас. Вярвате или не, само че в случай че една от следните точки се отнася за вас, тогава страдате от ниско самочувствие.

Искате ли да узнаете? Проверете!

Често ли ползвате “check-in ”, с цел да съобщите на приятелите си за настоящото си местонахождение? Това е неприятен табиет. Вие просто очаквате утвърждение и даже злоба за това, че сте на хубаво място. Човек с висока самокритика няма да оповестява на приятелите си за всяка своя стъпка.

Публикувате фотоси от тренировките си? Освен в случай че не споделяте потребна информация на тематика извършения, а просто се хвалите, че работите за фигурата си. Най-вероятно няма да постигнете положителни резултати. Запомнете: идвате във фитнеса, с цел да спортувате, а не да вършиме фотоси. Повишете самочувствието си!

Споделяте менюто си? Това е просто смешно. На кого му пука, че се храните вярно? Всъщност никой не чете такава информация. А вие поддържате връзка със себе си.

Списъкът с приятелите ви е цялостен с непознати хора? И този лист се усилва всеки ден? Това значи, че не можете да приемете себе си на психическо равнище. Само несигурните в себе си хора вършат това. Ценете качеството, а не количеството.

Хвалите се с маркови покупки? Почти всеки обича извършването на покупки. Но в случай че всички, сходно на вас, споделят какво са си купили, обществената мрежа просто ще се трансформира в бунище. Явно желаете утвърждение от приятелите си. Няма да вършиме това, в случай че имате положително самочувствие.

Свикнали сте да споделяте възприятията си в обществената мрежа? Всъщност вие подсъзнателно демонстрирате липса на страсти в действителния живот.

Ако не желаете да демонстрирате ниско самочувствие, следете какво публикувате на страниците си в обществените мрежи.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР