Професионалните актьори трябва да получават неколкократно по високи хонорари –

...
Професионалните актьори трябва да получават неколкократно по високи хонорари –
Коментари Харесай

Фицата плаче: Работим за жълти стотинки, връзват ни като роб...

Професионалните артисти би трябвало да получават неколкократно по високи възнаграждения – зад тази теза застана Филип Аврамов.

Седмица откакто прикани ръководещите да вземат по-сериозни ограничения, свързани с изкуството и българската просвета, звездата от „ Домашен арест “ и „ Чичо Коледа “ изясни в конкретика какви са неговите оферти.

„ Предлагам да бъдат признати минимални ставки, под които да не се пада при образуването на бюджетите за продукция. В момента постоянно срещано е професионалните артисти да получават възнаграждения за статисти “, съобщи Фицата в обява в обществените мрежи – единственото място, от което артистът има намерение да комуникира с почитателите си.

Звездата открои като главен проблем и неналичието на ценене на авторските и сродните им права. „ Иска ми се да не подписвам контракти, които ме задължават да отдам авторските си права за безконечни времена, тъй като в случай че не го подпиша, няма да мога да работя. Иска ми се, господа бъдещи ръководещи, да извършите по този начин, че нашето авторско право да бъде предпазено от страната “, безапелационен е Аврамов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР