Професионалната кикбоксьорка Теодора Кирилова (12-0) застана пред камерата на Sportal.bg,

...
Професионалната кикбоксьорка Теодора Кирилова (12-0) застана пред камерата на Sportal.bg,
Коментари Харесай

Теодора Кирилова преди Pro Fight 22: Очаквам тежка битка

Професионалната кикбоксьорка Теодора Кирилова (12-0) застана пред камерата на Sportal.bg, с цел да опише по какъв начин е минала подготовката ѝ за борбата с Елена Гогин на събитието Pro Fight 22.

Състезателката на Семеен кодекс Армеец ще оглави бойната галавечер във Варна тази събота (03.06), а нейната дъщера Дария ще открие събитието с проява.

“И аз се изненадах, когато ме оповестиха за основен мач. Може би поради триумфите и на двете ни, по този начин са решили уредниците. Ще чакам тежка борба “

Българката разкри за медията ни, че е покрай договаряне на дуел в чужбина, който може да се окаже и най-важният в кариерата ѝ до момента.

" Надявам се скоро да имам положителни вести. Със сигурност ще разберете за тях по-късно, а не в този момент, зашото към момента съм в развой на договаряния. На 90% съм сигурна, че имам нещо, което ще зарадва българските почитатели "
 Pro Fight раздава билети за тяхно събитие на кръводарители Pro Fight раздава билети за тяхно събитие на кръводарители
Как се е подготвила за Pro Fight 22, кои са най-интересните срещи от галата във морската столица съгласно нея, и каква е прогнозата на бъдещата шампионка Дария за борбата на нейната майка, разберете тук.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР