Проф. Пламен Моллов, който е бивш директор на Българската агенция

...
Проф. Пламен Моллов, който е бивш директор на Българската агенция
Коментари Харесай

Проф. Моллов бутнал папка с пари на шефа на БАБХ

Проф. Пламен Моллов, който е някогашен шеф на Българската организация за сигурност на храните (БАБХ), дал на сегашния си сътрудник проф. Христо Даскалов директория, за която твърдял, че е цялостна с документи. Когато професор Даскалов я отворил, твърди той, вътре се оказало, че има пари.

Снощи за следващ път изслушах записа – той изцяло подхожда на диалога, който ние организирахме на 19 януари. Разбира се, в света на осведомителните технологии има хора, които умеят единично произнесени реплики да ги комбинират.

Така актуалният шеф на БАБХ проф. Христо Даскалов разяснява изтеклия неотдавна запис, в който се чува, че някогашният му сътрудник му предлага рушвет.

Припомняме, че се твърдеше, че в разговора  двама мъже разискват лабораторията за фитосанитарен надзор на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево ” и единият предлага на другия рушвет, с цел да не бъде спирана работата на пункта. Проф. Даскалов не скри, че записът е изработен персонално от него, от терзание. Той подчертава върху това, че договорът е за наем на шест пространства, в който няма нито дума за лаборатория.

Проф. Пламен Моллов сега е ректор на Университета по хранителни технологии в Пловдив и съучредител на партията на някогашния длъжностен министър председател Стефан Янев – Български напредък.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР