Проф. Христо Мермерски е един от най-известните съвременни лечители на

...
Проф. Христо Мермерски е един от най-известните съвременни лечители на
Коментари Харесай

Проф. Мермерски измисли илач чудо за сърце

Проф. Христо Мермерски е един от най-известните модерни лечители на България. Една от последните му предписания, която почитателите му не стопират да хвалят в интернет пространството, е тази за възвръщане младостта на сърцето – най-важния орган в човешкото тяло, написа Ретро.

Професорът подсигурява, че прецизното осъществяване на лечението, която не коства доста средства, ще държи заболяванията на сърцето надалеч от нас и ще ни накара да забравим за апаратите и хапчетата за кръвно. Самият той изпитал силата на мощния лек върху себе си.

„ Става дума за 1 литър домашно алено вино. В него се нарязват 12 стръка магданоз (листата и стъблата му), плюс две лъжици бабини зъби – на ниска цена трън, коства 5-10 ст. и го има в билковите магазини. Може да прибавите 1 лъжица ябълков оцет, само че не е наложително. Тази примес се вари на слаб огън 40 минути, с цел да поеме всички съставки на магданоза. След това я охлаждаме до температура 40 градуса. Прибавят се 350 г мед, формиран от доста билки и цветя. Както и 100 г алое вера, което е с неповторими качества. Още: 5 г прополисова смес и канела, която намалява кръвната захар. След като сместа поизстине, се прецежда, разбърква се и се получава нещо неповторимо, което единствено боговете пият “, изяснява Мермерски.

„ Сутрин, на обяд и вечер се изпива по една лъжица. Сърцето при възрастните хора най-вече се износва и по тази причина еликсирът се пие цялостен месец “, добавя лечителят. Той изяснява, че илачът му стопира вечно аритмията и прочиства кръвоносните съдове незабавно. Препоръчвал го е на доста известни българи, измежду които и Стоянка Мутафова, която доживя 97 години и нямаше съвсем никакви недоволства.

Разбира се, лечителят моли и да внимаваме какво слагаме в чинията пред себе си, изключително през студените месеци, когато месото и мазните гозби ни изкушават повече.
Според него потребните храни се разделят на 11 групи, като най-важните всред тях са плодове, зеленчуци, кисело мляко, вино и грозде. За мозъка най-важни са картофите и гроздето, тъй като те са извънредно богати на въглехидрати. Освен това са съвършен сурогат на хляба. Факт е, че северните нации, които употребяват повече картофи, в сравнение с самун, не боледуват толкоз постоянно като нас. Проф. Мермерски е последовател и на китайската философия, че бялото зеле, карфиолът, броколито и соята са измежду най-полезните храни и би трябвало най-малко един път седмично да ги има на трапезата ни.

Виж още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР