Проф. д-р Валентин Игнатов, д.м., ректор на Медицински университет –

...
Проф. д-р Валентин Игнатов, д.м., ректор на Медицински университет –
Коментари Харесай

Избраха единодушно проф. д-р Валентин Игнатов за председател на сдружението на медицинските университети в България

Проф. доктор Валентин Игнатов, д.м., ректор на Медицински университет – Варна, единомислещо бе определен за ръководител на сдружението на медицинските университети в България. Това стана на съвещание на Управителния съвет на Сдружението, което се организира на 7 юли 2022г. Проф. Игнатов продължава мандата на председателството на мястото на акад. доктор Лъчезар Трайков, д.м.н., ректор на Медицински университет - София, който предишния месец бе определен за ръководител на Съвета на ректорите в Република България.

Новият ръководител на Сдружението на медицнските университети в Република България беше приветстван, както от досегашния ръководител, по този начин и от останалите членове на управителния съвет на Сдружението –проф. доктор Мариана Мурджева, д.м., ректор на Медицински университет – Пловдив, проф. доктор Добромир Димитров, д.м., ректор на Медицински университет – Плевен и проф. доктор Славчо Томов, д.м.н., ректор на МУ – Плевен в интервала в интервала 08.02.2013 година – 13.05.2021 година, които му пожелаха ползотворна работа и надграждане на постигнатия висок престиж на Сдружението.

От своя страна проф. Игнатов поздрави акад. Трайков за избора му за ръководител на Съвета на Ректорите в България, благодари за гласуваното доверие на членовете на Управителния съвет на Сдружението на Медицинските университети и съобщи: „ Ще продължим да работим както досега - с кардинални и рационални оферти, които да затвърдят престижа на Медицинските университети в страната. “
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР