Проф. Ангелов ще води във Велико ТърновоИван Иванов ще е

...
Проф. Ангелов ще води във Велико ТърновоИван Иванов ще е
Коментари Харесай

БСП и ГЕРБ залагат на познати играчи в Шумен и Велико Търново

Проф. Ангелов ще води във Велико Търново

Иван Иванов ще е първи в алената листа в Шумен и Русе

На проф. Костадин Ангелов се чака още веднъж да заложи обединението ГЕРБ-СДС за лидер във Велико Търново. В остарялата столица се приказва, че арх. Йордан Терзийски за повторно ще е лицето на “Продължаваме промяната” в региона, а Явор Божанков ще е лидер на листата на Българска социалистическа партия. Божанков за следващ път ще е отпред на листата откакто на последния избор международният първенец по пукотевица Весела Лечева не се съгласи да е на втора позиция и се отхвърли от присъединяване. В момента тя е длъжностен министър на младежта и спорта.

Засега е мистерия кой ще е районният координатор на партията на Стефан Янев в района и кои търновци ще се причислят към формата “Български възход”.

Останалите партии към момента умуват към възможни обединения, както и за лицата, които ще включат в листите си като претенденти за депутати от Великотърновския район.

Листата на ГЕРБ-СДС в Шумен най-вероятно още веднъж ще бъде водена от ексминистъра на образованието Красимир Вълчев. Възможно е втори да бъде Илтер Бейзатов.

Бившият министърът на земеделието Иван Иванов ще води алената листа освен в родния Шумен, само че и в Русе. Според осведомени, това е освен поради обстоятелството, че досегашният водач на русенската листа Крум Зарков стана министър в служебния кабинет. При възможност от отлив на гласове за столетницата, водачество в две листи дава по-голяма сигурност за влизане в Народното събрание на човек, непосредствен до Корнелия Нинова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР