Проекторите са една от първите части от пъзела на системата

...
Проекторите са една от първите части от пъзела на системата
Коментари Харесай

Най-новият 4K интелигентен проектор на LG е истинско произведение на изкуството

Проекторите са една от първите елементи от пъзела на системата за домашно кино и през последните години станаха извънредно известни. За да отговорят на възходящото търсене, фирмите пускат на пазара разнообразни артикули във всевъзможни ценови категории, вариращи от устройства от начално равнище за всеобщите консуматори до екстравагантни оферти за пазара от висок клас.

Южнокорейската компания за потребителска електроника LG към този момент има няколко проектора в портфолиото си, а в този момент добави още един към листата с CineBeam Qube (модел HU710PB). Той има неповторим дизайн, който съгласно компанията прилича „ произведение на изкуството “.

Аспектът на преносимост е най-големият акцент в Qube, защото той се предлага с дребен форм-фактор, с размери единствено 80 x 135 x 135 милиметра и тегло от едвам 1,49 кг. Компактният и лек дизайн се добавя от въртяща се на 360 градуса ръкохватка, която разрешава на потребителите да го придвижват без изпитание.

Устройството може да прожектира 4K UHD (3840 x 2160) изображения с размер до 120 инча. То е снабдено с RGB лазерен светлинен източник, предлага контрастно съответствие 450 000:1 и покрива до 154% от цветовата гама DCI-P3. Освен това разполага с функционалността на LG за автоматизирано контролиране на екрана с автофокус за автоматизирано усъвършенстване на разположението и размера на изображението.

CineBeam Qube работи с webOS 6.0 на LG и предлага достъп до необятен набор от известни стрийминг услуги, в това число Netflix, Disney+, Prime Video и YouTube. LG популяризира Qube като „ начин на живот проектор “, който освен ще предложи отлична продуктивност и поглъщащо качество на картината, само че и ще добави жанр към домашния интериор със самото си наличие, с помощта на неповторимата си хармония.

CineBeam Qube ще бъде показан от LG на тазгодишното ревю за потребителска електроника (CES), което ще се организира в Лас Вегас от 9 до 12 януари, което ще разреши на евентуалните купувачи да го видят онлайн, преди да решат дали да си го купят. Компанията към момента не е оповестила формалната цена на Qube, нито пък е съобщила формалната дата на стартирането му на пазара. Въпреки това, рано или късно тези детайлности би трябвало да са ясни.

Спецификации на LG CineBeam Qube (HU710PB):

Разделителна дарба: UHD (3 840 x 2 160) Яркост: 500 ANSI лумена Контрастно съответствие: 450 000:1 Размери: 80 x 135 x 135 милиметра Тегло: 1,49 килограма Източник на светлина: Лазер (RGB) Прожекционен обектив Размер на екрана: 50 – 120 инча HDR: HDR 10 Автоматично контролиране на трапецовидното деформиране на екрана Безжична връзка с Android / iOS Входове HDMI с eARC / USB вид C
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР