Проектното предложение на Бургаския свободен университет на тема “Нагласи на

...
Проектното предложение на Бургаския свободен университет на тема “Нагласи на
Коментари Харесай

Проект на БСУ за профила на предприемачите в региона е класиран на първо място от Фонд „Научни изследвания“

Проектното предложение на Бургаския свободен университет на тематика “Нагласи на българските бизнесмени и мениджъри към продължаващото професионално образование и образованието на човешкия запас в организацията “ беше класирано преди всичко в Конкурса за фундаментални научни проучвания на Националния фонд „ Научни проучвания “.

Ръководител на плана е проф. доктор Мария Нейчева, декан на Центъра по стопански и управнически науки в БСУ.

Разработката беше оценена с 99 от 100 вероятни точки в област „ Обществени науки “, която с изключение на стопанската система, включва и политическите науки, правото, социологията, логиката на психиката, публицистиката и библиотечното дело.

Единственият по-висок резултат за цялата 2022 година във всички области на науката в България – оценка със 100 точки, е присъден единствено на план в региона на химическите науки, импортиран от Института по органична химия на Българската академия на науките.

Проектът на БСУ е с дълготрайност три години. Ще се организират проучвания посредством анкети, фокус групи, ще се търсят решения за профила на бизнесмените изключително в района на Черно море. Ориентиран е към шерване на резултатите с органите, финансиращи дребните и междинни предприятия и стимулиращи заетостта в секторите.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР