Проектът за новото курортно селище Алепу Вилидж ще бъде представен

...
Проектът за новото курортно селище Алепу Вилидж ще бъде представен
Коментари Харесай

Проектът на Алепу Вилидж излиза на светло след проверката на прокуратурата

Проектът за новото курортно населено място " Алепу Вилидж " ще бъде показан обществено след приключването на почналата инспекция от Върховната административна прокуратура. Това се споделя в позиция на притежателя на парцела – сдружението " Алепу Вилидж " и на носителя на правото за градеж " ГБС Турс ", публикувана седмица след експлоадирането на абсурда.

Прокуратурата стартира инспекция на построеното брегоукрепително оборудване на плажа, което наподобява на постройка със стаи, асансьорна шахта и стълби, след издание на фотоси в обществените медии.

Това е първият стадий от построяването на бъдещия нов ваканционен комплекс. Брегоукрепителното оборудване е построено по настоящата нормативна уредба и е въведено в употреба от Държавна приемателна комисия с така наречен акт 16 при започване на годината.

„ Алепу Вилидж “ и „ ГБС Турс “ приветстват „ обществено самодейността съответните държавни институции да правят инспекция по отношение на законността на градежа “ и твърдят, че оказват „ цялостно подпомагане на контролните органи “. Двете компании са подготвени да отговорят на всички сложени въпроси след приключването на прокурорската инспекция по случая.

Междувременно проектант Ангел Захариев, който е един от притежателите на архитектурното бюро проектирало новия ваканционен комплекс, сподели, че мотивацията му да вземат участие в проектирането е била, че природата там е била унищожена от свлачището.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР