Проектът тръгва интересно, проектът на Петков – Василев тръгва малко

...
Проектът тръгва интересно, проектът на Петков – Василев тръгва малко
Коментари Харесай

Любомир Аламанов: Силно се надявам, че това няма да е следващия лидерски проект



„ Проектът потегля забавно, планът на Петков – Василев потегля малко с напрежение “, уточни в „ Преди всички Любомир Аламанов от Центъра за разбори и спешни връзки.
„ Страшно доста зависи от тук насетне по какъв начин ще се отиграе от тук насетне плана. Как ще се ситуира, по какъв начин ще се изясни, по какъв начин ще се опише. До тук нещо единствено се загатваше – следва огромното обявяване .




Но към този момент неточности не може да се позволяват – от момента на оповестението. Иначе ще отиде в отрицателни направления, както стана с " ИТН ". Видяхме такива планове до каква степен доведоха. Затова се надявам в този момент да не се повтори същата обстановка - двама политици, икономисти, които имат сега голямо доверие, да не го изразходят напразно , тъй като не са дали наличие на доверието на хората... "   заяви  Аламанов. И още:

" Силно се надявам, че това няма да е идващият лидерски план , където хората ще имат значение, а не разпоредбите, политиките, визиите и концепциите, които желаят да се осъществят. Те сега би трябвало да дадат наличие, с което да изпълнят упованията на гласоподавателите.

България незабавно се нуждае от усмиряване . От нормализация дори в политическите връзки. Хората не би трябвало да гласоподават за водач, за избавител. За това е добре един план да се образува към хрумвания , политики и визии.

Още по тематиката в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР