Проектът му всъщност е претоплена манджа от преди време. В

...
Проектът му всъщност е претоплена манджа от преди време. В
Коментари Харесай

Дани Петканов се върна към стар проект

Проектът му в действителност е претоплена гозба от преди време. В нея вземат участие и други виртуални героя - Сами Хосни от " Фермата " и Дамян Илиев-Дзами.

„ Идеята тримата да се съберем и да създадем подкаст беше на Сами “, пишат за първия епизод на своя подкаст „ Данък добавена стойност “ тримата приятели. Качват го на 13 юли 2020 г. А в този момент се завръщат с нови проекти за развиване на остарелия си план. „ Човек не може да избяга от две неща – от гибелта и ДДС-то. Тази неделя, купете си пуканки, викайте баби, дядовци, сестри, любовници, деца “, това прикани някогашния на Александра Богданска в Инстаграм профила си. В неделя на 31 март ще бъде завъртян новия епизод.
Реклама
Името на подкаста " Данък добавена стойност " е от първите букви на имената им – Дани, Дзами и Сами. Идеята за плана се ражда, когато Сами се среща с Дзами и се впечатлява от силата, която има. След което Сами се обажда на Дани и му предлага да създадат общ план тримата. Сами стартират да снимат видеа, като за задачата посещават разнообразни местоположения няколко месеца след началото на пандемията.

Идеята на подкаста им е да се събират, с цел да си приказват по разнообразни тематики, които вълнуват почитателите им. Разговорите им са с дълготрайност до 3 часа. Тримата изричат другите си отзиви и ги разискват детайлно. Темите обгръщат както най-обикновени битови проблеми, по този начин и връзки, изневери или взаимоотношения с другари от персоналния опит на всекиго от трима им.Момчетата даже закупуват ДДС-автомобил, който е остарял Москвич и с него се придвижват по време на снимането на своите първи епизоди.
Реклама
На 31 март 2021 година Дани и Дзами качват нов епизод, който се оказва финален в канала. Двамата оповестяват, че сменят името си на „ ДДЗ ООД “, със значение „ де да знам “. Това се трансформира в общ канал на Дани и Дзами. В този епизод, двамата подаряват Москвича, като Дзами провежда игра в своя Instagram за спечелването му.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР