Проектът беше представен по време на 29-ото издание на Международен

...
Проектът беше представен по време на 29-ото издание на Международен
Коментари Харесай

Проектът на Роксана Кирилова „С любов към спорта“ влезе в училищата

Проектът беше показан по време на 29-ото издание на Международен кино фестивал „ Любовта е полуда “, през август, като варненци имаха опцията да прегледат фотосите през двата месеца, в които те красяха фоайето на ФКЦ-Варна.

Снимките в изложбата са направени на налични за всички хора места във Варна и имат за цел да покажат, че желанието да спортуваш би трябвало да е по-голямо от оправданието, че нямаш средства.



Единият от фрагментите е сниман точно в двора на Варненска комерсиална гимназия „ Георги Стойков Раковски “, по тази причина и изложбата беше пренесена във физкултурния салон на учебното заведение.

Учителят по физическо образование, Христо Милетов, одобри с признателност фотосите, като даде обещание и той да продължава да стимулира учениците да спортуват.

Проектът „ С обич към спорта “ беше сбъднат и в Силистра, и в Пазарджик. На 3 ноември Роксана Кирилова беше специфичен посетител на лекоатлетическия крос „ Златна есен “, който се организира в Парк Остров „ Свобода “ в град Пазарджик. Кросът се е трансформирал в най-мащабното лекоатлетическо съревнование сред възпитаници в разнообразни възрасти. Фотосите от плана „ С обич към спорта “ показаха известни и изцяло налични за спорт места в Пазарджик. Снимките бяха дарени на осем учебни заведения, чиито възпитаници взеха присъединяване в крос „ Златна есен “.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР