Проектантите на бляскавия супервисок небостъргач Waldorf Astoria в Маями разкриха

...
Проектантите на бляскавия супервисок небостъргач Waldorf Astoria в Маями разкриха
Коментари Харесай

Как изглежда мезонет за $50 млн. в най-новия небостъргач на Маями

Проектантите на блестящия супервисок небостъргач Waldorf Astoria в Маями разкриха за първи път интериора на мезонета в 320-метровата кула на стойност 50 милиона $ - едно от най-скъпите жилища, излизали на пазара в града, написа.

Имотът с шест спални и девет бани, който се простира на към 1 200 квадратни метра повърхност, ще се намира на върха на деветте подредени куба, които построяват стремглавата постройка, ситуирана на крайбрежната линия в центъра на Маями.

Понастоящем е планувано тя да бъде приключена през 2027 година от Carlos Ott architects и компанията Sieger Suarez.

Визиите на интериора на пентхауса — планиран от BAMO, демонстрират съвременно, пространно помещение с огромни прозорци, затворени балкони, вградено осветяване и първокласни мраморни покрития.

Имотът включва частна фитнес зала, спа център, библиотека и спектакъл. Когато бъде приключен, мезонетът ще се откроява на небосвода на Маями.

Имайки поради това, екипът на BAMO работи по тематиката „ трансцендентност “, изяснява основният дизайнер Ан Уилкинсън. Интериорът на постройката включва споделените улеснения на 460 резиденции и 205 хотелски стаи и жилища.

Марката Waldorf Astoria е известна с грандиозните си часовници във всеки парцел, както и с Peacock Alley - салон в историческия хотел в Ню Йорк, който е репликиран и в други обекти. В Маями Peacock Alley се трансформира в „ оранжерия “ в небето с невероятни гледки от три страни на 19-ия и 20-ия етаж.

На тези етажи версията на присъщия часовник е триетажно махало не съществуващо в различен парцел на марката. От ресторанта на 21-вия етаж то се „ люлее “ надолу към Peacock Alley, като съвсем опустошава 19-ия етаж.

За пентхауса, съгласно Уилкинсън, екипът й се е въодушевил от геометричната архитектура на екстериора в палитрата от повърхности и покрития.

„ Carlos Ott разказва кожата на постройката, като отразяваща друга част от небето повърхнина “, споделя тя. „ Това е красива концепция, по тази причина я включихме в интериора. Много от нашите цветове са ефирни сиви и сини нюанси и даже минават в мастилени нощни оттенъци. “

Въпреки че истинският Waldorf Astoria на Пето авеню в Ню Йорк е най-известен със своята декоративна архитектура в жанр арт деко, Уилкинсън има вяра, че изчистените линии на парцела в Маями и неговият небесен пентхаус се вписват добре в наследството на марката.

„ Когато Waldorf в началото е издигнат, арт деко е много авангарден жанр “, сподели тя. „ Според мен, марката е по-скоро насочена към бъдещето. Става дума за дизайна на момента. “
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР