Проектантът на релсовия път по улица Граф Игнатиев – инж.

...
Проектантът на релсовия път по улица Граф Игнатиев – инж.
Коментари Харесай

Проектантът на релсовото трасе по „Графа”: В медиите се говори по въпроси, които са от компетенцията на експерти

Проектантът на релсовия път по улица „ Граф Игнатиев ” – инж. Илия Илиев съжалява, че по медиите се приказва за въпроси, които са от компетенциите единствено на доста стеснен кръг о т специалисти. Няма смисъл и да се приказва пред обществеността, която не може да разбере проблемите. Това сподели той в отговор на въпроси, касаещи спецификите на траймвайното трасе. Конкретни отговори даде обещание различен път, бързайки да потегли с автомобила си, тъй като синята зона щяла да изтече.

 
Защо има замяна на в началото утвърдените виброизолационни подложки по релсовия път на улица и „ Граф Игнатиев ” и за какво се е наложило в допълнение полагане на линии от паваж, с цел да се понижи дистанцията сред подложката и останалата настилка бяха двата журналистически въпроси към проектанта на „ Графа ” – Илия Илиев. А ето и отговорите:
 
" Аз скърбя, че се приказва в медиите по въпроси, които са от компетенцията на доста стеснен кръг от специалисти. Не можем да приказваме за една такава комплицирана структура пред медиите и пред обществеността, която не може да разбере проблемите ", изясни Илиев.

 
Сагата с подложките е раздухана акция на междуфирмени ползи.
 
" Това е в осъществяване на плана, който беше утвърден на експертен съвет. Там си има размери на фугите. Отново навлизаме в някакъв стеснен съответен въпрос. Това не е изменение на плана. По план има такава фуга сред настилката, която е в избрани сектори бетонова, в други е от гранит и гумите, които обгръщат трамвайната релса и тази фуга би трябвало да има съответните размери и да бъде запълнена със съответната примес, която е записана в плана ", добави още Илиев.  -->
 
По време на чуването му в комисията по инжинерна инфраструктура, той успокои живущите по улицата, че няма от какво да се тревожат.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР