Проект на стойност малко над 60 млн. лв. за подобряване

...
Проект на стойност малко над 60 млн. лв. за подобряване
Коментари Харесай

Отпускат 60 млн. лв. за подобряване на транспортната свързаност в Пловдив

Проект на стойност малко над 60 млн. лева за възстановяване на транспортната съгласуваност и достъпа до здравни услуги на територията на Южен-Централен район в Пловдив беше утвърден на първи стадий . Това оповестиха от общината в Града на тепетата.

Водещ сътрудник по неговото осъществяване е организация " Пътна инфраструктура ", оповестиха от община Пловдив.

Концепцията е направена взаимно с отдел " Бизнес развиване и европейски политики " в градската администрация и ще се осъществя от АПИ, общините Пловдив и " Марица " и МБАЛ " Свети Пантелеймон ", прецизират още от пловдивската община.

Проектът планува рационализация и реорганизация на част от съществуващия път от " Пазарджишко шосе " до община Съединение.

" Това ще усъвършенства положението на транспортната мрежа в района и ще обезпечи достъп на популацията до работа, обучение други услуги с обществен темперамент ", декларират от общината..

Включени са и целенасочени ограничения за предварителна защита и профилактика на болести във всички села на територията на община " Марица " . Те ще се реализират чрез мобилни здравни екипи на МБАЛ " Свети Пантелеймон ", като се обезпечат медицински бусове и модерна инсталация.
 Пловдив се снабдява с държавна автогара
Пловдив се снабдява с държавна автогара

Очаква се тя да получи лиценз до края на месеца
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР