Продуцентската къща „УорнърМедиа“ започна разследване на шоуто на Елън Дедженерис

...
Продуцентската къща „УорнърМедиа“ започна разследване на шоуто на Елън Дедженерис
Коментари Харесай

Разследват шоуто на Елън Дедженерис за „токсична работна среда“

Продуцентската къща „ УорнърМедиа “ стартира следствие на шоуто на Елън Дедженерис за „ токсична работна среда “, откакто „ Бъзфийд “ разгласиха материал по тематиката. В него става въпрос за неприятно отношение към чиновниците и основаване на атмосфера на боязън, пишат международните медии.

От години се носят клюки за устен тормоз, търсене на възмездие и расизъм, свързани с работата в екипа на Елън Дедженерис, само че в никакъв случай не е имало съществено следствие. Материалът на „ Бъзфийд “ разкрива шокиращи детайлности за работната среда в комедийното ток шоу.
Елън Дедженерис и звезди " замръзнаха " в Белия дом (ВИДЕО) Видеото е снимано малко след присъждането на Президентските медали за независимост от Барак Обама и е част от известното „ предизвикателство на манекените ”
Според разнообразни източници продуцентите на предаването не проявявали толеранс за незабавни фамилни случаи, вкарвали необикновени правила и карали недоволните чиновници да си мълчат.

В един от случаите жена си взела отпуск след опит за самоубийство и когато се върнала на работа станало ясно, че позицията и е отстранена. Друга чернокожа служителка посъветвала продуцент, че е потребно екипът да премине образование за расово многообразие, само че била скастрена.

Повечето обвинявания за неприятно отношение са ориентирани най-вече към старши мениджмънта на предаването, като от „ Бъзфийд “ разясняват, че не са разкрили уличаващи случки със самата водеща Елън Дедженерис.
Барак Обама връчи Президентските медали за независимост (СНИМКИ и ВИДЕО) С влиятелната премия тази година бяха отличени група иноватори, учени и звезди, измежду които Бил Гейтс, Брус Спрингстийн, Том Ханкс и Елън Дедженерис
Въпреки това не липсват рецензии и против нея – някогашен чиновник разяснява, че в случай че водещата желае да води лично предаване е добре да се ангажира повече в работата на чиновниците си.

Изпълнителните продуценти на предаването Ед Главин, Мери Конъли и Анди Ласнър към този момент разясниха пред „ Бъзфийд “, че ще се постараят да се държат по-добре.

От „ УорнърМедиа “ към момента нямат формален коментар за следствието.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР