Продуцентът Маги Халваджиян направи грешката на много от богатите родители.

...
Продуцентът Маги Халваджиян направи грешката на много от богатите родители.
Коментари Харесай

Срамота! Маги Халваджиян отгледа един лигльо. Бебо е на 32 г., а нищо не става от него

Продуцентът Маги Халваджиян направи грешката на доста от богатите родители. Разглези до небесата сина си, още повече че това е единственото му дете.

Днес Бедрос Халваджиян е на 32 година, има брачна половинка и две деца, само че продължава да се държи като младеж. Последната детска дивотия, която той направи, е да си смени семейството. Поиска към този момент да бъде именуван Скайуокър, както се споделя героят от обичания му филм „ Междузвездни войни “.

От лиготия младият мъж си е сменил и дребното име. Още от дребен той държи да бъде именуван Бебо, което демонстрира какъв брой е мъж. Явно е подобен, само че в кавички.

Бебо Халваджиян явно не е наследил бизнес качествата на татко си, тъй като трансферира 30-те, а към момента е единствено оператор. Явно от него нищо не става.

На всичкото от горната страна Бедрос е и огромен комплексар. Израснал в сянката на татко си, той търси нещо, което да го разграничава и го намира в родното си място. Бебо е роден в италианския град Конеляно и точно него е отбелязал като роден град в мрежата. Очевидно е, че съгласно младия арменец да си роден в Италия, а не в България, е мотив за горделивост.

Маги и Кремена прекарват първите си години от брака си точно в Италия, където работят в цирка. Точно по това време се ражда и синът им Бедрос.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР