Продукцията на компанията Corning е добре позната от мобилните устройства

...
Продукцията на компанията Corning е добре позната от мобилните устройства
Коментари Харесай

Новото стъкло Gorilla Glass 6 първи ще получат смартфоните на Oppo

Продукцията на компанията Corning е добре позната от мобилните устройства – точно нейните закалени стъкла пазят екраните на смарт телефоните. Неотдавна Corning показа шестото потомство на закаленото стъкло Gorilla Glass за отбрана на екраните, което е изключително уместно и за задните панели на телефоните.
С времето, Gorilla Glass 6 вероятно ще получат всички смарт телефони. Но в изискванията на най-жестока конкуренция, всеки производител желае да бъде пръв. По този метод е допустимо да бъдат привлечени повече евентуални купувачи.

Досега, Samsung постоянно бе първата компания, която употребява новите стъкла на Corning. Но обстановката на пазара се промени, тъй като китайските производители започнаха да вършат отлични смарт телефони. В своята страница в Twitter, компания Corning разгласява публично известие, че първият смарт телефон със закаленото стъкло Gorilla Glass 6 ще показа точно Oppo. Не се споделя, кой ще е моделът. Но съгласно слуховете в Глобалната мрежа, китайската компания е съвсем подготвена със смарт телефоните Oppo R17/R17 Pro и Oppo F9/F9 Pro. Явно тези смарт телефони ще бъдат първите, получили закаленото стъкло от шесто потомство.

Corning показа Gorilla Glass 6 преди две седмици, като бе подчертано, че устоя на 15 рухвания върху твърда повърхнина от височина един метър.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР