Продължението на култовия сериал Сексът и градът (с оригинално заглавие

...
Продължението на култовия сериал Сексът и градът (с оригинално заглавие
Коментари Харесай

Продължението на Сексът и градът идва у нас на 9 декември

Продължението на паметния сериал " Сексът и градът " (с автентично заглавие „ Просто ей по този начин – нова глава от Сексът и градът “) ще се излъчи за пръв път в България дружно със международната премиера. Сериалът ще може да се гледа и у нас от 9 декември, оповестиха публично от HBO.

На премиерната дата ще бъдат налични първите два епизода, а идващите осем ще излизат по един всеки идващ четвъртък. Изпълнителен продуцент на поредицата е Майкъл Патрик Кинг, който е и режисьор на двата пълнометражни кино лентата, отдадени на живота на четирите приятелки.

Продължението на сериала наблюдава Кари (Сара Джесика Паркър), Миранда (Синтия Никсън) и Шарлот (Кристин Дейвис), до момента в който се ориентират в комплицираната действителност на живота и другарството на едни дами на прага на петдесетте.

Снимките на сериала се организират сега в Ню Йорк с оповестения досега спомагателен актьорския състав в лицето на Сара Рамирес ( " Анатомията на Грей " ), Сарита Чоудхури, Никол Ари Паркър ( " Буги нощи " ) и Карън Питман ( " Сутрешното шоу " ). Ще забележим и познати лица като Марио Кантоне, който се завръща в ролята на Антъни, Дейвид Айгенбърг като Стийв, Евън Хендлър като Хари и несъмнено, Крис Нот като Тузара.

„ Просто ей така… “ запечатва и последната роля на обичания артист Уили Гарсън, който съумява да се въплъти като в Станфорд, въпреки и единствено в един епизод. Както е известно, той издъхна след продължителна борба с рака наскоро.

За страдание, в продължението на " Сексът и градът " няма да взе участие Ким Катрал в облика за шармантната Саманта.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР