Продължението на историята между Злодеида и Аврора в "Господарка на

...
Продължението на историята между Злодеида и Аврора в "Господарка на
Коментари Харесай

Господарка на злото 2 застана на върха на зрителския интерес у нас

Продължението на историята сред Злодеида и Аврора в "Господарка на злото 2 " се хареса най-вече на българските фенове, сочат систематизираните данни от киносалоните след предишния уикенд.

Случващото се в Горско царство, с принц Филип, помощника Диавал е проследено от 31 740 фенове и регистрира 349 165 лв. доходи за първите три дни у нас.



На втора позиция е другата премиера от предишния уикенд - българският "Завръщане " на Ники Илиев. Историята за четирима другари, които се връщат 20 години по-късно в Пловдив, с цел да оказват помощ на единия да резервира дома си, е гледана от 14 809 фенове и има 137 668 лв. доходи.



Трето място е за двуседмичния отличник в топ 10 - "Жокера " за комедианта Артър Флек, който по-късно става водач на престъпността и хаоса на Готъм сити.



Филмът по комиксите на "DC Comics ", който отнесе "Златния лъв " от тазгодишния фестивал в Кан, е гледан от към този момент 90 396 фенове и има 855 007 лв. доходи за трите седмици у нас.

На четвърто място е екшънът "Близнакът " с цифрово обработеният времеви облик на Уил Смит. Темата за клонингите, които са готови от паравоенна компания за бъдещи борби, само че са копие единствено на един наемен палач, под режисурата на Анг Ли е гледана от 23 112 фенове и има 249 510 лв. доходи за десетте дни у нас.



Пето място е за анимацията "Загубеният Йети ", която е към този момент трета седмица измежду най-гледаните филми у нас. Тийнейджърското премеждие от Пекин до Хималаите за връщането на бебе йети към родното място е гледана от 37 947 фенове и има 363 827 лв. доходи от билетите им.



На шесто място е друга анимация - "Г-н Беля ". Едноименният воин и неговото пътешестване в ролята му на бездомно куче са гледани от 12 153 фенове и има 121 344 лв. доходи за 17-те дни откогато е на екраните у нас.



На седма позиция е другият български филм - "Писма от Антарктида ", който е към този момент 10 дни на екраните у нас. Драмата с Ирмена Чичикова, Иван Стаменов, Симеон Ангелов, Христо Пимпирев, Мая Бабурска, Диана Димитрова е гледана от 4 182 фенове и има 36 867 лв. доходи.

На осмо място е анимацията "Angry Birds: Филмът 2 " - към този момент девета седмица на екраните у нас. Познатите герои от острова на птиците, съюзени с тези от острова на прасетата и битката им против острова на орлите са гледани от 73 854 фенове и имат 678 973 лв. доходи.



Девета позиция измежду най-гледаните филми е за биографичната драма "Да свалиш Уолстрийт ", основана по обява в сп. "Ню Йорк " от 2015 година. Филмът с Констънс У, Дженифър Лопес, Джулия Стайлс, Кики Палмър, Лили Райнхарт, Маделин Бруър, Мет Таули, Трейс Лисет, Карди Би и Лизо е гледан от 39 355 фенове и има 358 559 лв. доходи за месец на екраните у нас.



Десето място е за бразилската екшън-фантастика "Към звездите ". Пътуването на Рой Макбрайд към края на Слънчевата система, с цел да се срещне с татко си Клифърд, е гледано от 34 400 фенове и има 351 480 лв. доходи за петте седмици у нас.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР