Продължението на филма от 2017 година, създадена по мотиви от

...
Продължението на филма от 2017 година, създадена по мотиви от
Коментари Харесай

Джуманджи: Следващо ниво надви Замръзналото кралство 2

Продължението на кино лентата от 2017 година, основана по претекстове от едноименната детска книга на Крис Ван Алсбърг - " Джуманджи: Следващо равнище " се хареса най-вече на българската кинопублика, сочат систематизираните данни от киносалоните. Случващото се с четиримата младежи от " Добре пристигнали в джунглата " в света на видеоиграта, която към този момент излиза от границите на джунглата, е гледано от 27 006 фенове и има 298 288 лв. за първите дни на екраните у нас, заяви Българска телеграфна агенция.

На втора позиция е преместен триседмичният любимец в зрителските желания - " Замръзналото кралство 2 ". Новите завършения на Елза и Анна, както и на Свен, Олаф и Кристоф, с цел да предпазят Арендел, са гледани към този момент от 172 210 фенове и имат 1 719 767 лв. доходи за месец на екраните у нас.

Трето място е за българския " Диви и щастливи " на режисьора Мартин Макариев. Историята на двете приятелки - Боряна и Мила, които от София, през Велико Търново и Русе стигат до Варна, с цел да избавят " болно дете ", е гледана от 53 679 фенове и има 501 552 лв. доходи за трите седмици на екраните.

Четвърто място е за анимацията " Пазителите на Арктика ". Спирането на проектите на Ото декор Валрус да разтопи леда на полярната шапка, от Суифти и приятелите му от " Топ куче ", е гледано от 12 090 фенове и има 105 384 лв. доходи.

Пето място е за втората премиера от предишния петък - " Черна Коледа " - римейк на едноименния хорър от 1974 година. Търсенето на мистериозния палач, който избива една по една членките на колежанско сестринство, е гледано от 2 290 фенове и има 21 347 лв. доходи за трите дни у нас.

На шесто място измежду най-гледаните филми е " Болка и великолепие " на Педро Алмодовар. Сблъсъкът на предишното и сегашното на известен испански кинорежисьор, който прави анализ на живота си посредством описването му в сюжети, е към този момент втора седмица на екраните у нас и за това време са го гледали 10 965 фенове и има 109 631 лв. доходи.

Седма позиция е за българската драма " Доза благополучие ". Филмът, основан по биографичния разказ на Весела Тотева, който споделя за битката с хероиновата взаимозависимост, е към този момент месец и половина на екраните и за това време са го гледани 83 314 фенове и има 673 616 лв. доходи.

Осмо място е за " Пълно ускоряване ", роман за случилото се на надпреварата " 24 часа на Льо Ман " през 1966 година. Конструирането на " Форд GT40 " и опълчването му на модела на " Ферари ", който господства в спортната част на всички места по света по това време, е гледано от 39 466 фенове и има 396 780 лв. доходи за петте седмици на екраните у нас.

На девето място е анимацията " Семейство Адамс ", която е към този момент съвсем два месеца на екраните у нас. Новата версия по комиксите на Чарлз Адамс от 30-те години на предишния век за ранните години на известна фамилия е гледана от 49 517 фенове и има 504 796 лв. доходи от билетите им.

Десета позиция е за третата премиера от предишния уикенд - " Джуди ". Разказът за последните месеци от живота на певицата Джуди Гарланд през 1968 и 1969 година е гледан от 916 фенове и има 8 958 лв. доходи.

Извън първите 10 най-гледани филми е четвъртата премиера от предишния петък - " Аз, Леонардо ". Създаденият във връзка 500 години от гибелта на гения на Ренесанса филм е гледан от 589 фенове и има 4 349 лв. доходи. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР