Продължават срещите на водача на листата на БСП за България

...
Продължават срещите на водача на листата на БСП за България
Коментари Харесай

Атанас Зафиров от Криводол: БСП е за разширяване и защита правата на работниците, подкрепа на малкия и среден бизнес, родното производство и индустрията

Продължават срещите на лидера на листата на " Българска социалистическа партия за България " Атанас Зафиров и претендентите за народни представители от 6 МИР Враца с жители и компании в района. Днес претендентите на левицата посетиха община Криводол, където се срещнаха с поданици на селата Галатин, Добруша, Ракево и Градешница, след което посетиха машиностроителното дружество " Симекс " и разговаряха с мениджмънта и служащите на завода.
" Готови сме с 10 незабавни решения за първите 100 дни на ръководството, които включват поддръжка на бизнеса за тока, нарастване на минималната работна заплата на половината от междинната за страната, изземване свръхпечалбите на енергийните сдружения и заслужено преразпределение на семейства и компании, таван на цените, необлагаем най-малко на размера на прага на бедността, безвъзмездни медикаменти за децата до 14 години, безвъзмездни учебници до 12 клас, преизчисление на пенсиите и вдовишките надбавки, приемане на определение за енергийно и водно небогати и обществена поддръжка, връщане на учебните заведения, лечебните заведения и общините на контролирания пазар за сила. Ще въведем и стратегия за компенсиране на цената на газа за компаниите, както и освобождение от налог за започващи компании. " Tова съобщи Зафиров и благодари за топлото посрещане.
 От своя страна, домакините показаха висока оценка за получената от страната и държавното управление с присъединяване на Българска социалистическа партия поддръжка за запазването на работните места и обезщетенията на компаниите за цените на тока, а служащите споделиха задоволство от нарастването на минималната работна заплата и ваучерите за храна от 80 на 200 лв. на месец.
В умозаключение Зафиров изрази убеденост, че след изборите ще бъде образувано устойчиво парламентарно болшинство и държавно управление, в което Българска социалистическа партия ще продължи да бъде обществен дирек и бранител на ползите на служащите, младежите, пенсионерите и най-социално уязвимите групи на българското общество.

 
style= " margin: 1rem; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; " >

 
  class= " MsoNormal " >
  class= " MsoNormal " >

 
>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР