Продължават набезите срещу фиданки, цветя, а и чужди вещи по

...
Продължават набезите срещу фиданки, цветя, а и чужди вещи по
Коментари Харесай

Дама се изложи с постъпка. За Коледа ли се готви? ВИДЕО+СНИМКИ

Продължават набезите против фиданки, цветя, а и непознати движимости по улиците на страната. Следващият случай е от Сливен, където дама е снимана в грозна демонстрация. Жената изкоренява борче, засадено на поляна, а след това продължава по пътя си, носейки растението. " За Коледа се подготвя ", иронизират постъпката сливналии. Оказва се, че сходни похищения против борчетата в региона надалеч не са казус. За това разкрива мъжът, който споделя и грозната постъпка на дамата. От думите му се схваща, че сходни действия са годишни. Димитър Д. обръща внивамие, че създател на проявата не е дете или юноша, а зряла жена. Той мнения и неналичието " на срам ", с което сливналийката отмъква борчето измежду бял ден.

   " Всяка година някой взема решение, че най-малко едно борче му харесва за у дома. Знам, че младите са “лошите ”, само че ето образец от стара жена по какъв начин да го вършат вярно, не по тъмното, а измежду бял ден без капка срам! ", написа Димитър Д. Ситуацията се разиграла в края на месец май, към 10 часа. Това сочат данните от видеокамерите, които снимали случката. В мрежата са публикувани на 11 юни. Проявата възмущава мествите поданици, които са обезверени и раздразнени от сходни похищения. Не липсват и шегаджии, които усмиват ориста на борчето, само че доста жители считат, че това демонстрира проблематичен нрав в част от съгражданите ни. Други описват за своите конфликти с сходно държание. Вижте мненията, споделени във Фейсбук и предизвикани от едно отмъкнато борче:  " Хората имат лозунг - пестник да е, облага да е ", написа Галя Т.

  " Две гипсови фигурки за по 5 лева от Одрин. Грозде от асмата, череши, пепелника, който съм си оставил до оградата, да не мятам фасове на улицата, рози си късат, счупено огледало на кола, одрана кола... Само и единствено да не платят 5 лева синя зона и най-вече го вършат по лъскави коли, дори някой се беше изтропал в двора. Не е до възраст, а до ум. Половината с телефони за 2 бона в джоба и самочувствие, че някой им е задължен, но 3 лева нямат за вкоренена роза от пазара. Културният потрес от това, някой да направи нещо хубаво, и " Ганчо " да реши, че може разполага с него,е огромен ", споделя своите инциденти от недобросъвестни жители Тодор С.   " Пипа бабата, пипа! Ама за какво вашите камери са сложени, тъй че да не се вижда кой е? Тя и в двора да влезе, няма да видите коя е! ", прибавя Марин Т.

  " Едвам върви, обаче краде!, разяснява Даниела И.
  " От в този момент се подготвя за Коледа ", отбелязва Станчо Н.  " Ей, тия от Народното събрание я унищожиха тая страна ", иронизира Иван М. Припомняме, че всекидневно жители споделят за дребни апашки прояви, които обаче предизвикат отрицателни реакции. Често се крадат цветя, засадени на публични места, протяга ръка се на движимости, сложени за обществено богатство, или се разрушава по нещо красиво.  Случките са из цялата страна, а нерядко виновните за тях попадат и на камера.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР