Продължават инициативите на територията обслужвана от ОДМВР-Пазарджик свързани с безопасността

...
Продължават инициативите на територията обслужвана от ОДМВР-Пазарджик свързани с безопасността
Коментари Харесай

Инициатива за пътна безопасност в Брацигово

Продължават самодейностите на територията обслужвана от ОДМВР-Пазарджик свързани с сигурността на придвижването по пътищата. Разбира се акцентът е още веднъж към най-малките и уязвимите участници – децата. Възпитаниците на Детска градина „ Пъстро хвърчило ” в Брацигово взаимно с служители на реда от локалния полицейски сектор се включиха в самодейността „ Послания на есенния лист “.
Прочетете още
Децата бяха изписали на направени от тях есенни листа свои послания за безвредно държание на пътя. С помощта на униформените служители на реда и техните възпитатели те ги подариха на преминаващи по улиците на Брацигово водачи на коли.

С усмивка на лицата и с приповдигнато въодушевление водачите одобряваха детските послания, с които малчуганите ги приканват да пазят децата на пътя, да стопират на пешеходна пътека, да не надвишават скоростта, да не карат под въздействието на алкохол.

Есенният лист е алегорично обръщение за безвредно придвижване през сегашния есенно-зимен сезон. Есенният лист въплъщава пъстротата на човешкия живот, който би трябвало да се пази от всички участници в пътното придвижване.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР