Продължават да издирват нападателя, който преби медик от спешния център

...
Продължават да издирват нападателя, който преби медик от спешния център
Коментари Харесай

Пребиха жестоко медик, той коментира: Избити са ми зъби, останалите се клатят!

Продължават да търсят нападателя, който преби доктор от незабавния център във Враца. Пострадалият е настанен в болница със съществени пострадвания.

Допуска се, че нападението може да има връзка с злополуката, при която преди дни почина дете и в която той е оказвал помощ.

Прибирайки се от дежурство, незабавният доктор е бил заговорен пред блока си от висок и наедрял мъж.

" Един човек, който беше облечен с черен суитшърт, черно яке и с шапка, ме попита дали може една цигара. Наведох се да му дам, след което той ми натисна главата с две ръце и стартира да ме удря с коляното - с юмруци, лакти и колене. Прерови ми раницата с претекста, че съм тровил кучета. Аз бяха със служебното яке на незабавния център “, изясни пред bTV потърпевшият доктор Кирил Петров. 

Нападателят бяга, а съседка вика полиция и кола за спешна помощ. Прегледани са камери от прилежаща къща.

" Главоболието е доста мощно. Избити са ми зъби, останалите се клатят. Зашит съм на устната и челото “, добави медицинският експерт.

Мъжът позволява, че нападението има връзка с злополуката, при която почина тригодишно дете. Той е бил част от втория незабавен екип, оказал помощ на майката.

" Те си заплашваха. После на идната нощ научавах от сътрудници, че отново е имало закани. Обидно ми е, тъй като, помагаш на някого, а после… Обидно ми е “, уточни Петров.

Мъжът се тормози за фамилията си. Спешните екипи от болничното заведение във Враца към този момент се отзовават на някои повиквания, придружавани от полиция. Колеги и близки на медика са шокирани.

" Не може да се работи в такава среда и по този метод да се позволяват някакви битови проблеми или други проблеми - не е това методът ", разяснява доктор Ани Костов.

" Той е толкоз добър, че на мравката път прави. Работи на няколко места, с цел да си устоя фамилията “, описа Величка Томова, съседка на медика.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР