Продължаваме промяната“ вече са готови за евроизборите ... или поне

...
Продължаваме промяната“ вече са готови за евроизборите ... или поне
Коментари Харесай

„Продължаваме промяната“ си съставиха листата за евроизборите, ДБ още не знаят

„ Продължаваме промяната “ към този момент са подготвени за евроизборите... или най-малко с листата. По информация на Tribune от чудесно осведомени източници в редиците на Кирил Петков и Асен Василев, имената от страна на Политическа партия към този момент са ясни.

Интересна детайлност е, че от Политическа партия са решили, кои свои хора ще вкарат в евролистата, само че сътрудниците им Демократична България към момента не са осведомени.

Впечатление прави също по този начин, че главните имена в листата са само депутати на „ Промяната “.

На първо място е комплициран Никола Минчев, втора позиция ще се даде на представител на Демократична България, трети се подрежда Даниел Лорер, след него е Настимир Ананиев - станал прочут през последните дни, като " фикуса ", пета в листата е Деница Симеонов, станала известна с „ Просто Киро “, шеста позия е отредена за Ицо Хазарта, на осмо място е едва известна представителка на Политическа партия, девето място за Явор Божанков.

 

Според по този начин формирания лист хората на Христо Иванов, Атанас Атанасов и останалите от обединението в Демократична България ще получат някои от последните позиции за европарламента.

Друга забавна детайлности е, че Демократична България е част от фамилията на ЕНП, а Политическа партия към момента не са признати в никое европейско семейство. Припомняме, че отдавна вършат опити да влязат в АЛДЕ, където от дълги години са Движение за права и свободи, само че без триумф.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР