„Продължаваме промяната” се опитва да овладее и БНБ, без да

...
„Продължаваме промяната” се опитва да овладее и БНБ, без да
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: „Продължаваме промяната” се опитва да овладее и БНБ

„ Продължаваме промяната” се пробва да овладее и Българска народна банка, без да имат непокътнат претендент. Това съобщи ръководителят на ПГ на " ИТН " Тошко Йорданов в ефира на " Народоосвободителна въстаническа армия ".

Според него от Политическа партия не са съумели да извадят заслужен претендент експерт против Любомир Каримански.

" На мен и сътрудниците ззе да ни писва от това пришиване към ГЕРБ и Движение за права и свободи. Ситуацията да подвластен от техните гласове я направиха от „ Продължаваме промяната”. Когато нямаш съдружни сътрудници, които да те поддържат, вървиш по закон и гласуваме в Народното събрание ", счита ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ.

Той изясни, че още по време на договарянията за съдружното съглашение са споделили на премиера Кирил Петков, че от Има Такъв Народ имат претендент за гуверньор на Българска народна банка.

„ До момента, в който се пуснаха разпоредбите за претендент. Тогава от „ Продължаваме промяната” се сетиха и започнаха да пускат разнообразни претенденти. Те предложи 4 или 5 индивида, последния беше Гюров”, сподели Тошко Йорданов.

„ В момента има голяма централизация на финансова власт и информация в един единствен човек и това е министърът на финансите. Разгледайте кои ведомства под кой надзор са. Когато се прави съдружно държавно управление в никакъв случай икономическата и проверяващата власт не са в една и съща партия. В „ Продължаваме промяната”, което е коалиция, са службите, Министерство на вътрешните работи и всички ресурсни и финансови принадлежности ", разяснява Йорданов.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР