Продължаваме промяната“ регистрира днес листата си за народни представители за

...
Продължаваме промяната“ регистрира днес листата си за народни представители за
Коментари Харесай

„Продължаваме промяната“ ще се бори поне за четирима депутати от Русе

„ Продължаваме промяната “ записва през днешния ден листата си за народни представители за 19 МИР-Русе

Коалицията бе представлявана от Рена Стефанова, която е на второ място след водача Николай Събев. Листата е от 12 души, измежду които има потвърдени специалисти от разнообразни области.

В нея участват досегашните депутати от Политическа партия Димитър Недялков и Калин Иванов, някогашният зам.областен шеф Людмил Христов, някогашният зам.областен шеф и секретар в Министерството на превоза Синан Хебибов. Включен е и някогашният представител на Има Такъв Народ в Народното събрание, който се отдели – Светлин Стоянов. Предвид държанието му в спешен за страната миг, от Политическа партия са решили, че е човек, който служи на дела добре и е подготвен да поеме персонален риск, съобщи.

„ Решихме, че би трябвало да имаме по-широка листа, поради желанията ни да управляваме освен в централната, а и в локалната власт за в бъдеще. Подбрали сме хора, които сами по себе си са осъществени и никой от тях не търси политическа кариера, в разнообразни сфери, тъй че за можем фактически да покрием потребностите от експерти във всяка област на ръководството. Тук сме, с цел да си довършим работата, която беше прекратена прибързано “, сподели Рена Стефанова.

Кампанията, която ще води Политическа партия, ще бъде доброжелателна, като партията ще се бори отново да бъде първа политическа мощ и да има най-малко четири мандата за Русе.

Ето и цялостната листа на Политическа партия:
Николай СъбевРена СтефановаДимитър НедялковСветлин СтояновВенцислава НиколоваЛюдмил ХристовСинан Хебибовд-р Петя КашукееваКалин Ивановд-р Мариана БранковановаХристина СоколоваДеян Дончев
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР