Продължаваме промяната (ПП) следват онова, което направиха . Те явно

...
Продължаваме промяната (ПП) следват онова, което направиха . Те явно
Коментари Харесай

Росица Кирова : ПП ни следват, явно са разбрали колко добър ход беше номинацията на проф. Габровски


" Продължаваме промяната " (ПП) следват това, което направиха. Те очевидно са разбрали какъв брой добър беше нашия ход с номинацията на проф. Габровски и през днешния ден предложиха акад. Денков. Трябва консенсус, разговор и диалози, а вместо това видяхме детско държание от страна на Политическа партия.

Това съобщи в предаването " Денят онлайн " по NOVA NEWS депутатът от Росица Кирова във връзка номинацията на акад. Николай Денков за министър председател. 

" Акад. Денков е бил заместител на Меглена Кунева, зам.-министър на образованието в кабинета " Борисов 2 ", след това длъжностен министър в държавното управление на Радев и постоянен министър в кабинета " Петков ", само че ние няма да твърдим, че фрагментите на Национална движение „Симеон Втори" или Тройната коалиция се връщат на власт ", добави тя.  

" Много е смешно вторият в изборите да чака поддръжка от нас, откакто демонстративно отказа разговори за първия мандат. Политическа партия ще получат това, което повикаха. Има такава сентенция. Нашето държание ще е реципрочно. Политическа партия и ДБ имат 73 депутати, а се пробват да слагат условия и да диктуват събитията. Това няма по какъв начин да се случи ", безапелационна бе Кирова. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР