Продължаваме промяната“ /ПП/ и Демократична България“ /ДБ/ се регистрираха за

...
Продължаваме промяната“ /ПП/ и Демократична България“ /ДБ/ се регистрираха за
Коментари Харесай

„Продължаваме промяната“ и „Демократична България“ се регистрираха с 9999 подписа в ЦИК

„ Продължаваме промяната “ /ПП/ и „ Демократична България “ /ДБ/ се записаха за предварителните парламентарни избори на 2 април. Точно 9999 подписа внесе обединението в Централната изборна комисия /ЦИК/, предава „ БНР “.

Съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков разгласи, че задачата им е да обединят сили за развиването на България като обективна страна.

„ От предишното Народно заседание разбрахме, че „ Съединението прави силата “ би трябвало да стане отвън Народното събрание първо, с цел да имаме мощна група на новаторски сили в този парламент, тъй че най-сетне вярата на всички българи да бъде действителност. “, посочи той.

От своя страна Христо Иванов съобщи, че обединението би трябвало да получи първия мандат , тъй че България да има ясна посока и развиване. По думите му страната ни би трябвало да тръгне напред, тъй като в този момент всички усещаме, че е спряла поради силите на статуквото , които са забили пети като магарета.

„ Трябва огромно обединяване на силите не просто политическо, а на жителите, които да изискат България да тръгне напред. Ние им даваме инструмент. Този инструмент би трябвало да получи мандат. “, добави той.

Призивът на обединението към жителите е за поддръжка, тъй като в противоположен случай страната ни ще продължи да се намира в безвремие .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР