Продължаваме промяната поставихме на масата националните приоритети, дръпнахме назад тясно

...
Продължаваме промяната поставихме на масата националните приоритети, дръпнахме назад тясно
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: Борисов не желае редовно правителство, иска да отива на избори

„ Продължаваме промяната " поставихме на масата националните цели, дръпнахме обратно тясно партийните ползи и тяснопартийното его, сподели в Българска национална телевизия " Денят стартира " депутатът от ПГ на Политическа партия Настимир Ананиев във връзка препоръчаната декларация с цели на Политическа партия, които през вчерашния ден получиха втори мандат за сформиране на държавно управление.



Ананиев съобщи, че това, което оферират в декларацията е дневният ред на българското общество - това желаят българските жители и бизнес.

Той счита обаче, че Бойко Борисов и ГЕРБ желаят да се отива на избори.

Моето чувство е, че Бойко Борисов желае да отива на избори. Той не желае да има постоянно държавно управление. Той си прокара измененията в Изборното законодателство. Едно предложение на Българска социалистическа партия за връщане на хартиената бюлетина се оказа 40 параграфа, импортирани от ГЕРБ за убиването на машините. Ще имаме напълно хартиеното гласоподаване и това е методът за завръщане назад посредством операции на изборния избор на ГЕРБ и цялата хартиена коалиция, сподели Ананиев.

Заяви, че за Политическа партия има други цели, като да вземем за пример господство на правото и законността. Каза, че да вземем за пример няма нито една автомагистрала, която да е издигната законно и да е безвредна.

Аз не желая да има надрусани бабаити, които да газят хората по пътищата, а по-късно служители на реда да им носят стълба, с цел да си влязат в къщи. Не желае конгресмен от Америка да ми споделя, че основният прокурор Иван Гешев е опасност за риска на Европа и НАТО. Хората би трябвало да избират. Имаме две Българии, от които би трябвало да избират и къде да живеят - дали в тази на смяната, или в тази на триадата - имаме Борисов, Пеевски и Гешев, сподели Ананиев.

Другото в декларацията на Политическа партия е битката с неравенствата, сподели той.

Искаме минималната работна заплата да е 50% от междинната. В декларацията сме поставили съответни периоди. Показваме отговорно държание, сподели той.

Ананиев прикани да не се отписва втория мандат.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР