Продължаваме промяната нямат моралното право да реализират мандата и трябва

...
Продължаваме промяната нямат моралното право да реализират мандата и трябва
Коментари Харесай

Симеон Славчев: След Борисов, прокуратурата да поиска имунитета и на Петков и Василев


Продължаваме промяната нямат моралното право да осъществят мандата и би трябвало неотложно да го върнат несбъднат. Най-малкото нещо което би трябвало да създадат е да се извинят на българските жители, че ги излъгаха, подведоха и посредством ала-бала подмениха и фалшифицираха изборните резултати. Призовавам Софийската градска прокуратура незабавно след имунитета на Бойко Борисов да изиска и свалянето на имунитета на Кирил Петков и Асен Василев. Това съобщи ръководителят на партия МИР Симеон Славчев във връзка настояването на

„ Мисленето, държанието и дейностите на Кирил Петков, Асен Василев и цялата им парламентарна група е цинично, безочливо и незаконно. Изтеглите записи потвърдиха, че Продължаваме промяната са част от дълбоката страна и с нищо не се разграничават с ГЕРБ и Бойко Борисов. Напротив – те са една и съща страна на монетата, удариха моралното дъно и неотложно би трябвало да се отдръпват от българската политика “, съобщи още водачът на партия МИР Симеон Славчев.
-->
Той добави, че от изтеклия запис от съвещанието на Националния съвет на Продължаваме промяната излиза наяве, че с изключение на нарушение на Конституцията на България, са осъществени закононарушения от общ темперамент по смисъла на Наказателния кодекс.

„ Във връзка с нарушаването на Конституцията и осъществените закононарушение по време на съвещанието на Националния съвет на партия Продължаваме промяната, група общественици измежду които Румяна Ченалова, Страхил Ангелов, Мадлен Кирчева подадохме сигнал до основния прокурор с искане за формиране на досъдебно произвеждане за преустановяване на активността на партиите Политическа партия и Демократична България. Считаме, че са налице задоволително доказателства, които цяла България чу и видя, с цел да се смъкна имунитета на Кирил Петков и Асен Василиев, те да бъдат задържани и подведени под наказателна отговорност за нарушаването на изборните права и подмяната на вота на българските жители. Смятаме също по този начин, че Продължаваме промяната накърни държавния суверенитет на Република България като извърши национално изменничество и заплашва Националната сигурност на страната “, сподели още Симеон Славчев.

Той прикани Продължаваме промяната, които си разрешиха в нарушаване на закона да арестуват Бойко Борисов, в този момент да гласоподават в Народното събранието настояването за свалянето на неговия имунитет и по този начин съгласно Славчев ще разрешат на органите да си свършат работата и в случай че има доказателства водачът на ГЕРБ да бъде законно, а не аматьорски и проформа задържан.

„ България има потребност от тотално морално филтриране, с цел да можем да се отлепим като страна и общество от дъното към което ни завлече по този начин наречената политическа класа управлявала страната в последните 33 години. Българите желаят правдивост, желаят естествен и заслужен живот в родината за тях и техните деца. Време е прехода в България да свърши, а това ще стане единствено когато успеем да изхвърлим мутрите и шарлатаните от властта и в никакъв случай повече не ги допуснем до нея “, беше безапелационен водачът на партия МИР Симеон Славчев.

Той акцентира, че Народно заседание, което е определено посредством замяна на вота на българите би трябвало неотложно да бъде необуздано и в страна да се проведат предварителни парламентарни избори. Според Славчев неотложно би трябвало да се промени и Изборния кодекс и той да се направи резистентен и гарантиращ провеждането на почтени избори в страната.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР