Продължаваме промяната не са организирали протестите пред НС. Това е

...
Продължаваме промяната не са организирали протестите пред НС. Това е
Коментари Харесай

Терзийски, ПП: Новата коалиция иска да форсира вота, защото чекмеджетата на мафията започват да се изпразват

" Продължаваме промяната " не са организирали митингите пред Народно събрание. Това е импровизиран акт на хора, проведени посредством обществените мрежи, които пристигнаха да засвидетелстват своята поддръжка към Никола Минчев и да свидетелстват, че тази безпринципна коалиция сред партии и корпорации, които се пробват да съборят държавното управление, е неприемлива за България. Това сподели в студиото на " Денят стартира " Йордан Терзийски от Политическа партия.

По думите му в България има водачи, които не мога да си показват, че може да има спонтанни митинги от младежи, пристигнали с децата си, които желаят по-добро бъдеще за България и на които не им се заплаща, и не идват с рейсове.

" Ако това ново болшинство продължи да потъпква демокрацията, хората увериха, че няма да спрат дотук и ще не престават да се борят за бъдещето на децата си в България ", сподели той.

Терзийски съобщи още, че Никола Минчев е един от най-успешните ръководители на Народно събрание и няма нищо кардинално в неговото премахване.

От опозицията постоянно са казвали, че е диалогичен ръководител. Ако е направил някакво нарушаване на правилото е само, тъй като е разрешавал на опозицията да приказва, да изнасилва правилника посредством неуместни процедури, които те използват и надвишават лимита си за говорене, сподели терзийски.

Заяви обаче, че към момента не е обсъждано дали Никола Мичев ще бъде препоръчан още веднъж за ръководител на Народно събрание.

" Предстои да се проведат диалози, само че е явно, че новата коалиция има собствен дневен ред и ще се опитат да наложат собствен ръководител. За това има периоди, само че новата коалиция сред ГЕРБ, Има Такъв Народ, Движение за права и свободи и " Възраждане " желаят това толкоз рано да се случи - може би, тъй като не желаят немските митничари да влязат на " Капитан Андреево " и да излязат всички схеми, които са там.

Председателят на Народно събрание води дневния ред като част от него е вотът на съмнение към държавното управление и тук задачата е да се форсира този избор, което да дестабилизира страната, тъй като имайте поради, че чекмеджетата на мафията стартират да се изпразват или най-малко са на 7/8 празни ", сподели Терзийски.

Заяви, че Политическа партия са прекъснали най-важното - потокът на пари, а с КПКОНПИ се пробват да махнат чадъра, който стои над тях.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР