“Продължаваме промяната имат един месец, в който да извършат една

...
“Продължаваме промяната имат един месец, в който да извършат една
Коментари Харесай

Кристиян Шкварек: Няма публична изява на Кирил Петков, която да не е гаф

“Продължаваме смяната ” имат един месец, в който да извършат една значима промяна - да забранят на Кирил Петков да се изрича. Това съобщи по Нова нюз политологът Кристиян Шкварек. “Няма негова обществена изява, която да не е гаф ”, съобщи той. Като образец беше дадена последвана обстановка с разминаването казаното от Петков за Андрей Гюров.

Съпредседателят на Политическа партия съобщи, че Гюров би приел да е длъжностен министър председател, в случай че ме беше препоръчано. По-късно подуправителят на Българска народна банка съобщи, че бе отказал, тъй като работата му е несъвместима с този пост.

Шкварек предвижда също, че вътрешният министър в оставка Калин Стоянов ще резервира поста си в служебния кабинет. Същото мнение показа журналистката от “Клуб Z ” Пламена Игнатова. Тя съобщи, че може би Стоянов единствен ще остане от сегашните министри в държавното управление на Главчев.



Игнатова също разяснява медийните изяви на Кирил Петков сериозно. По нейни думи, той не стопира “да настава мотиката ”. И двамата коментатори предвидиха, че ПП-ДБ ще усетят отлив на гласоподаватели на идващите избори.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР