Продължаваме промяната е намерила нужния брой депутати, за да си

...
Продължаваме промяната е намерила нужния брой депутати, за да си
Коментари Харесай

Атанас Михнев, ПП: Намерили сме нужния брой депутати за мнозинство в НС

" Продължаваме промяната " е намерила нужния брой депутати, с цел да си обезпечи болшинство в Народното събрание – това сподели през днешния ден в Стара Загора националният представител Атанас Михнев, съобщи Българска национална телевизия.

Той бе безапелационен, че не пазарят народни представители, а се пазарят за продължение на битката с корупцията, за кураж против мафията.

" Вървим в посока на това да осигурим поддръжка за това държавно управление. Намерили сме нужния брой депутати ", сподели каза Михнев.

" Пазарене не можем да приказваме, когато няма цена, нали комерсиалния закон споделя, че комерсиалната договорка като няма цена за дадена стока, е оскъдна. Това, което ние пазарим и това, за което ние се пазарим, са хора с вярната мотивация да променим България. Хора с обичаната ни дума " топките " да си кажат против " Капитан Андреево ", ние се изправяме против мафията, не на страната на мафията, която може би е плащала пари на всички досегашни политически сили, а против мафията и на страната на страната. Такива хора имаме вяра, че ще намерим.

- Това значи ли, че към този момент сте намерили?

- Означава, че към този момент сме намерили. Да. Вървим в посока на това да осигурим цялостно болшинство ", сподели Михнев.

Междувременно " 24 часа " написа, че осем депутати ще изоставен групата на " ИТН " в Народното събрание. Те ще излязат от групата, макар че още нямат твърда спогодба с " Продължаваме промяната ", а занапред ще чакат предложения за партньорство.

Според информацията осмината се провеждат от подалия оставка състезателен министър на Има Такъв Народ Радостин Василев, който бил срещу спуснатото от партийния водач овакантяване на държавното управление.

В групата нови самостоятелни депутати са досегашната организационна секретарка на Има Такъв Народ Виктория Василева, Николай Радулов, Светлин Стоянов, Иво Атанасов, Ивайло Христов, Деян Петков, Христинка Иванова, Георги Георгиев.

В групата на Трифонов в Народното събрание по този начин ще останат 13 депутати, колкото са хората и на " Възраждане ".
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР