Продължаваме промяната - Демократична България иска нови разговори с ГЕРБ,

...
Продължаваме промяната - Демократична България иска нови разговори с ГЕРБ,
Коментари Харесай

Промяната пак искат да разговарят с ГЕРБ-СДС

" Продължаваме промяната - Демократична България " желае нови диалози с ГЕРБ, само че този път по управническата стратегия на партията на Бойко Борисов, разгласи пред журналисти в Народното събрание председателката на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова. По думите ѝ през днешния ден договарящият от ПП-ДБ Николай Денков и Лена Бориславова, която сега е координатор в бранш " Правосъдие ", са поискали управническата стратегия на ГЕРБ. До час се чака те да отговорят дали желаят още една среща.



Атанасова акцентира, че в случай че среща с ПП-ДБ няма, ще стартират лидерските срещи с останалите парламентарни групи по тематиката за състава и структурата на Министерски съвет. Тя акцентира, че на следващия ден с " Възраждане " завършва серията от съвещания по управническата стратегия на ГЕРБ, а по-късно - в случай че има съгласие сред обединенията, би трябвало да се премине към диалози за държавно управление. 

" В този смисъл чакам може би след час да ми кажат дали желаят среща по нашата управническа стратегия за разискване, или към този момент прекосяваме към втория стадий от диалозите за структурата на държавното управление с всички разновидности, които има пред нас - държавно управление на малцинството или шерване на отговорността ", изясни Атанасова.

" Търсим метод за това България най-сетне да има постоянно ръководство ", съобщи Десислава Атанасова от ГЕРБ след среща с " ИТН ".

" С сътрудниците обсъдихме всички благоприятни условия за работа по тематиките, които касаят бъдещето на България - бюджет, Шенген, еврозона, секторни политики. Със сценаристи не сме говорили за сюжети за държавно управление, структура, поддръжка ", добави тя и изясни, че първо би трябвало да има единодушие по цели, а след това да се водят лидерски диалози за поддръжка. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР