Продължаваме да търсим позитивите на това да останем по-дълго в

...
Продължаваме да търсим позитивите на това да останем по-дълго в
Коментари Харесай

7 идеи за бърз детокс на гардероба

Продължаваме да търсим позитивите на това да останем по-дълго в си и нареждаме измежду тях пролетното разчистване на дрешника. Често го отлагаме от уикенд за уикенд, само че ето продължителната изолираност ни дава възможност най-сетне да го създадем. Дори и единствено с цел да разчистим остарялото, да освободим място за нещо ново и да влеем малко оптимизъм, че с новия сезон ще оставим някои неща зад тила си. Да, настана време за равносметка и преосмисляне и разчистването на дрешника е едно положително начало да стартираме отнякъде.

Разделяне по тип

Първо, извадете всичко от дрешника си и го разпределете по тип облекла – да вземем за пример: единствено, единствено тишърти, единствено пуловери. Отделете тези от тях, които към момента бихте носили, след това тези, на които към този момент им е пристигнало времето да бъдат подарени или предадени за преработване. Ако има такива, които стоят от дълго време в дрешника ви, само че не сте носили през последната една година, по-добре намерете метод да ги дадете на някой различен. Едва ли ще посегнете към тях и през идващите месеци.



Аксесоарите

Направете същото и с аксесоарите си, тъй като от време на време не осъзнаваме с какъв брой дребни или огромни шалове, разнообразни, бижута, колани, чанти и обувки се затрупваме и какъв брой малко от тях носим в действителност. Можете да зарадвате сестра си или най-хубавата си другарка с някое от тези неща, които евентуално не помните за какво въобще сте си купили.

Без съмнения

Ако сте създали купчинка вид „ двоумя се “, я прегледайте още един път и искрено си задайте два въпроса: „ Кога ще нося това? “ и „ С какво друго от към този момент наличните неща мога да го комбинирам елементарно? “. Отговорите най-малко малко ще ви оказват помощ да отделите настрани още няколко непотребни неща, с които по този начин или другояче ви е мъчно да се разделите.

Цветово систематизиране

Когато започнете още веднъж да връщате неща в гарероба си, можете да ги разпределите по цветове и принтове. Това ще придаде на дрешника ви повече нагледност и подреденост и може да ви улесни по-късно в на облеклата. 

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР